Plánované operace

Plánované operace

vloženo do: ZDRAVÍ | 0
facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Na sklonku léta, kdy už nečelíme extrémním teplotám, přichází vhodný čas na plánované operace. Pacienti i nemocniční personál mají obvykle po dovolených, do vánočního běsnění je ještě daleko.

 

Nicméně na samotnou operaci se člověk většinou příliš netěší, zato na zlepšení stavu po zákroku se naopak těšíme velmi. Dá se to brát i z té příjemnější stránky, a to s potěšením, že na rozdíl od náhlého úrazu je možnost se na chirurgický zákrok dobře připravit.

 

Domácnost přizpůsobte předem očekávanému omezení v době rekonvalescence, například pohyb o berlích, vypůjčení koupacích pomůcek, nákup nazouváků apod. Kromě toho do tašky sbalené do nemocnice přibalte i krabičku Wobenzymu. Obsahuje přesně vybrané enzymy, díky nimž bude nežádoucí otok a bolest menší. Navíc se zásadně zkrátí doba a zvýší kvalita hojení.

 

Enzymoterapii je třeba nasadit ihned po operaci při první možnosti samostatného přijímání pevné potravy. Dávkování je 2x denně 7 dražé. S největší pravděpodobností vám to doporučí každý dobrý operatér, protože i v jeho zájmu je, aby se pooperační rána rychle a bezproblémově hojila a pacient se brzy zotavil.

 

Právě lék Wobenzym společně s dobře odvedenou prací odborníka zajistí dobrý pooperační průběh a rychlé navrácení do každodenního procesu. Potvrzují to zkušení lékaři a poznatky z dlouholeté praxe v chirurgických a ortopedických oborech.

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

A co vy na to?

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: